Burberry

I’m sure you noticed that I disappeared in the past two months, but my boyfriend and me was looking for our new flat in extremely intensive. It looks like we found it and we could move in at the end of this month. I got some feedback from several people, that could be great to post some colorful outfits as well, because I’m often wearing dark clothes. Haha, yes I like black and grey, but don’t worry, Spring is here and I will show my colorful part of me. So let’s say goodbye with a black outfit from the dark and cold Winter! 🙂

It’s always hard to figure out what should I wear in this transition time. It’s still cold, but not that cold as in Winter, so my Burberry coat is the perfect choice in this weather. I love A-line clothes, that’s why I felt in love immediately with this coat. I’m also a big fan of the classical Burberry trenchcoat line, so I guess my next project will be a trenchcoat. I mixed my coat with my favorite boots and a sweater dress, which I can’t show you, because it was so extremely windy outside and we couldn’t continue the shooting.

Biztos észrevettétek, hogy eltűntem az elmúlt két hónapban, ami annak köszönhető, hogy extrém intenzív lakáskeresésben voltunk a barátommal. Szerencsére meg is lett az eredménye és úgy néz ki, hogy két hét múlva már az új lakásban fogunk aludni. Már többen is jeleztétek, hogy szívesen látnátok színesebb outfitekben is, mert túl sokszor hordok fekete vagy szürke ruhákat. Ígérem, hogy a kéréseteknek eleget fogok tenni, de most még egy télbúcsúztató sötét szerelést fotóztunk nektek mielőtt belevágunk a tavaszi outfitek bemutatásába.

Az átmeneti idĹ‘ben mindig nehĂ©z kitalálni, hogy milyen kabátot is hordjunk…Már nincs annyira hideg, de mĂ©g nem Ă©rkezett meg az igazán jĂł idĹ‘, na pontosan erre az idĹ‘re terveztĂ©k a fekete Burberry kabátomat. Mivel nagyon szeretem az A-vonalĂş szabásokat, ezĂ©rt egybĹ‘l beleszerettem Ă©s magamĂ©nak Ă©reztem ezt a darabot. Persze a Burberry klasszikus, ballonkabát szabásvonalai is nagyon tetszenek, ami valĂłszĂ­nűleg majd a következĹ‘ projektem lesz. A kedvenc bokacsizmámmal Ă©s egy pulcsiruhával kombináltam, amirĹ‘l sajnos nem kĂ©szĂĽltek kĂ©pek, mert annyira nagy szĂ©l volt, hogy a fotĂłzás közepĂ©n eldĹ‘lt mellettĂĽnk egy oszlop is, valamint a fotĂłsunk keze is lefagyott, Ăşgyhogy csak a kabátrĂłl tudtunk kĂ©peket kĂ©szĂ­teni.


I’m wearing: Burberry coat, Zara dress, Zara bag, Mango boots, Gucci scarf


If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAM – FACEBOOK – TWITTER – PINTEREST

BYE

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.