office outfit essencials

Office outfit header
If you work in an office or mostly wear elegant and formal clothing, this post is for you!
I don’t know about how you feel about this, but I can’t work for 8-10 hours in uncomfortable clothes. I used to think before the office wear means uncomfortable skirt-blazer combination with tights, but now I know that the business outfit could be comfortable and likeable. Usually I choose cotton or viscose material to let my skin breathe. Today a trousers could be exactly the same elegant as the skirts, so I’m wearing skirt at summer and trouser in colder weather. Here, most companies in Austria requires black, white or gray color code, so I have my own place in my wardrobe for my working outfits.

It’s also usual, that the lunch break takes 1 hours, you have time for a walking in the city or just doing yoga in the relaxing room. I recently found a super modern company in the internet, called Betabrand, where you can buy a dress pant yoga pants – they are comfy and elegant! Joga pants in the office? Yes! If you are interested, you can find them here, I think it’s a super idea! Betabrands is an online clothing community, where the costumers are the models and the designers too, so check it out!

Ha Te is irodában dolgozol vagy a munkahelyeden főleg csinos, elegáns ruhákban illik megjelenni, akkor ez a poszt neked készült!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én képtelen vagyok kényelmetlen ruhában 8-10 órákat ledolgozni. Régebben az elegáns és irodai ruha fogalma hallatán mindig valamilyen extra kényelmetlen szoknya-blézer, harisnya kombináció jelent meg előttem, ma már tudom, hogy az irodai vagy üzleti megjelenés igenis lehet kényelmes és szerethető.
Anyagok tekintetébe általában pamutot vagy viszkózt választok és figyelek arra hogy a bőröm levegőzni tudjon. Ma már szerencsére a nadrág is épp olyan elegáns mint egy szoknya,  amit főleg nyáron hordok, a hidegebb időkben pedig egy csinos nadrágot. Itt Ausztriában a legtöbb cégnél a fekete, fehér vagy szürke variációkat követelik meg a céget, ezért nekem saját kis részem van a szekrényemben, ahol sorban sorakoznak a fehér és fekete ingek, nadrágok és szoknyák. 
Itt az is nagy divat, hogy az ebédidők 1 órásak, ilyenkor bőven jut idő egy sétára a városban, de az sem meglepő ha a pihenő szobában jógázol. Nemrég rátaláltam egy szuper fiatalos cégre a Betabrandra, akiktől lehet olyan nadrágokat rendelni, amelyek elegánsak és egyben jóganadrágok is. Jóganadrágok az irodában? Ha érdekel titeket, akkor itt találjátok meg, szerintem szuper ötlet! A Betabrand egyébként egy online ruházati közösség, ahol a vásárlók a modellek és a designerek is, tele friss ötletekkel.
Trendy-office-outfit-essencials
I collected for you 3 sets, they are all a bit different. The first one is a classic black and white combination, where you wear a black pants, black blazer and a bow tied white blouse. I prefer with this set the flat shoes, especially an oxford shoes. The second one is a quiet modern version, where you can wear a white blazer – this is perfect in the summer- with a modern blouse in the classic black and white and an extra cream color what make it more interesting. White shoes are perfect with the white blazer. The last one is minimalist and a bit more casual, the gray set, with a peplum shirt. With high heels this set is also very chic and elegant.
Összeválogattam 3 különböző szettet. Az első a klasszikus fekete-fehér verzió, ahol fekete zakóhoz és nadrághoz fehér inget kombináltam. Szerintem a legjobban egy lapos cipő illik hozzá, főleg egy oxford típusú. A második szettnél fehér blézert kombináltam egy modern fekete-fehér-bézs színű felsővel, ahol a klasszikus színek mellett az idei szezon krém színe is szerepel. A fehér blézer különösen nyáron nagy divat, jól illik hozzá egy fehér cipő. Az utolsó a szürke szett, ami a minimalista és casual vonalat képviseli, ahol az alap szürke szetthez egy fekete peplum felsőt választottam. Egy magassarkúval ez a kombináció is nagyon elegáns és sikkes.
Office outfit essencials

GET THE LOOK

Follow:
Pink Pepper
Pink Pepper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.