Vienna Fashion Week outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

As I promised, I will share you my outfit from the MQ Vienna Fashion Week, finally here I am. Let me start my story in the beginning. I got a VIP invitation for the Anelia Peschev show by the Steffl Department Store. This store is the most exclusive shopping center in Vienna (like Harrods in London), where you can buy designer products like clothes, shoes, perfume by Burberry, Alexander Wang, Givenchy, Gucci and many more. The building has 7 floors and there are a whole floor for shoes! Yes, a whole floor…! 🙂 There is a restaurant and sky bar on the 7th floor with unmissable view.

I was very happy when I got my invitation for the Anelia Peschev show, because she is a Viennese designer, she is liviging and walking in the same city as I.  Her collections focuses on beautiful dresses, unique materials and wonderful colors.  If you are interesting about her new collection, you can find it in the Steffl Department Store on the first floor. I loved the new collection especially those pieces that were in pastel colors and the floral prints. This prints are reminded me the famous hungarian matyó embroidery which was very interesting to see in an austrian fashion week. 🙂

HU: Ahogy Ă­gĂ©rtem, Ă­me a bejegyzĂ©s a BĂ©csi DivathĂ©ten viselt outfitemrĹ‘l. Had kezdjem egybĹ‘l az elejĂ©n. Abban a megtiszteltetĂ©sben volt rĂ©szem, hogy VIP meghĂ­vást kaptam az Anelia Peschev divatbemutatĂłra a Steffl Department Store jĂłvoltábĂłl. Ha mĂ©g nem hallottatok a Steffl Department Store-rĂłl, akkor röviden: BĂ©cs legexkluzĂ­vabb áruházárĂłl van szĂł, amely a belvárosában a Kärtner StraĂźen találhatĂł. A londoni Harrods áruházhoz tudnám hasonlĂ­tani, hiszen itt is designer márkákat lehet vásárolni, mint pĂ©ldául a Burberry, Alexander Wang, Givenchy, Gucci Ă©s mĂ©g sok más. Nem csak ruhákat, hanem parfĂĽmöt, Ă©kszereket Ă©s kiegĂ©szĂ­tĹ‘ket is. Az Ă©pĂĽlet 7 emeletes, ebbĹ‘l egy teljes emelet csak a cipĹ‘ osztály! Csak mondom…! 🙂 Az Ă©pĂĽlet tetejĂ©n a 7. emeleten pedig a Sky bár Ă©s Ă©tterem találhatĂł, kihagyhatatlan kilátással. 

Nagyon megörültem amikor tudomást szereztem hogy részt vehetek az Anelia Peschev divatbemutatón, hiszen ő egy bécsi divattervezőnő, aki abban a városban él és sétálgat nap mint nap, ahol én is.  A kollekciója pedig gyönyörű alkalmi ruhákból áll, különleges anyagvilággal. Imádtam a most bemutatott darabokat is, különösen azokat, amelyek a pasztell színvilágot tárták elénk és a virágmintás ruhák is a kedvenceim voltak. Talán azért, mert nagyon hasonlítottak a matyó hímzésre, amit érdekes volt látni egy bécsi divathéten.  A Ha szívesen látnád ezeket a ruhákat élőben vagy megvásárolnád őket, akkor a Steffl Department Storeban, a második emeleten találjátok meg. 

polaroid-photo-effect-1

anelia-peschev-polaroid-2

My outfit in the Vienna Fashion Week was a 2 peace set: a grey basic dress and a white pleated sleeve blouse with black sandals and bag. I wasn’t thinking to much about what I’m going to wear, I just saw this blouse in the H&M and I mixed in my head with my dress from my wardrobe. It was my first outfit ideas and we know, the first one is always the best one. In the end I got a minimalist but unique outfit which was also interesting for the photographers too, here is my picture from the adiweiss.at.

HU: A Bécsi Divathetes outfitem egy 2 részes szett volt: egy szürke alapruha, ami alá felhúztam egy fehér harmonika ujjú blúzt. Amikor megláttam a H&M-ben ezt blúzt, egyből összeraktam fejben, hogy a szürke ruhámmal jól nézne ki együtt. Ez volt az első szett amit kitaláltam, és gondoltam mivel úgyis mindig az első a legjobb, nem komplikálom túl a dolgokat. Végül pedig egy minimalista de egyedi outfitet kaptam, ami a fotósok számára is érdekesnek bizonyult, itt találjátok az adiweiss.at oldalra felkerült képemet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

shop-my-outfit-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H&M white blouse here
FOREVER 21 skater dress here
SAMMYDRESS bag here
FOREVER 21 sandals similar here

If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAM – FACEBOOK – TWITTER – PINTEREST

BYE

 

Follow:

2 Comments

  1. 6. November 2016 / 17:17

    I’m loving how you layered the blouse with the skater dress. Everything from the dress to your heels – on point. Looking gorgeous in that Vienna Fashion Week getup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*