10 Inspirational workspaces

Since we moved into our new flat with my boyfriend, I realized that I need my own home office where I can work comfortably and this space also inspires me. First of all I started to search on my beloved site on the Pinterest and chose 10 of my most inspirational workspace look to help design my own office.

Amióta beköltöztünk a barátommal az új lakásba, rájöttem, hogy szükségem van egy saját dolgozó sarokra ami nem csak kényelmes, de inspiráló is. Elkezdtem kutatni az interneten és a kedvenc oldalamon a Pinteresten kiválasztottam a 10 legjobb ötletet, ami alapján én is meg fogom tervezni a saját “irodámat”.

Nr. 1

This workspace is one of my favorite with those huge windows. The wood desk and the the beautiful plant make a great atmosphere for the positive thinking.  // Ez az egyik kedvenc munka sarkom azokkal a csodás nagy ablakokkal. A fa íróasztal és a gyönyörű növény remek hangulatot ad a pozitív gondolatoknak. 

Nr. 2

Waste of space? Use for your home office. // Kihasználatlan terület? Használd otthoni irodának.

Nr. 3

Are you working with clients? Use the background as  creative wall for your favorite pictures and paintings and let your partners enjoy the view. Cute pink chairs are also must have. // Ügyfeleket fogadsz a dolgozódban? Használd a falat kreatív háttérként és tedd ki a kedvenc képeidet és festményeidet, hogy a kliensek is gyönyörködhessenek bennük. A pink székek is kihagyhatatlan darabok. 

Nr. 4

Use your table legs for storage and save space. // Használd az asztal lábait tárolásra hogy helyet spórolj

Nr. 5

Old furnitures have a kind of good feeling. Mix with modern furnitures and your eclectic home office will be 100% unique. // A régi bútoroknak van egy bizonyos hangulatuk. Keverd őket modern darabokkal, hogy eklektikus és 100%-ban egyedi látványt kapj. 

Nr. 6

Somethimes the simplest things are the best ideas. // Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. 

Nr. 7

Don’t worry if you don’t have enough space. You can find everything what you need for your home office in this mini corner. // Ne aggódj, ha nincs elég helyed. Ebben a mini dolgozó sarokban is mindent megtalálsz amire szükséged lehet. 

Nr. 8

The clear and minimalist. Only the most necessary things are on the table. Focus on the picture on the wall and on the unique and extraordinary carpet. // A tiszta és minimalista dolgozó. Csak a legszükségesebb hozzávalók az asztalon. A figyelem a falon lévő képre és a különleges és egyedi szőnyegre irányul. 

Nr. 9

Great idea to use the cupboard for your desk, you have planty of space in the shelves. // Jó ötlet felhasználni a szekrénysort az asztalodnak, így biztos, hogy sok helyed lesz mindent elpakolni. 

Nr. 10

This pink wall, the rosegold acessories and the black Ikea desk legs are my favorites in this Year.. // A rózsaszín fal, a rosegold kiegészítők és a fekete Ikeás asztal lábak az én kedvenceim idén. 

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

2 Comments

  1. 29. April 2018 / 14:35

    I love them. I’m looking for inspirations for my home office. White is a cool and relaxing colour.

  2. 31. May 2018 / 10:41

    Love this selection, I too have a home office and I’m trying to make it as peaceful and creative as these photos… thank you for the inspiration! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.