3 stylish pinterest outfits to copy right now

Pinterest is the third most popular social network after the facebook and twitter. More than 1 billion boards and 50 billion pins created.  That’s a huge number! I also love to use it when I’m looking for fashion trends or popular street looks. If you want to follow my pinterest board, you can find it here. I collected for you 3 stylist outfits, what you can also copy and be a pinterest star.
Pinterest a harmadik legkedveltebb szociális háló a facebook és a twitter után. Több mint 1 billió táblát és 50 billió pint pineltek már. Ez óriási szám! Én is előszeretettel használom amikor divat trendek vagy utcai stílusok után kutatok. Ha szeretnétek követni pinteresten, itt találtok meg.
Összegyűjtöttem nektek 3 nagyon stílusos szettet, amit Ti is le tudtok másolni és pinterest sztárok lehettek.  
OUTFIT #1

Camel coat was the second on the 2015 top UK pin’s list by the Standard magazin. No wonder that is really popular, because it looks very cool! The classic camel coat is always stylish and trendy and easy to combinate with other pieces. Mix it with gray or black colors look very classy together. You can also combinate the different materials for example: silk blouse with wool trousers and leather loafer. Get a minimal design handbag and watch and you are ready with your chic look.
 
A teve színű kabát (camel coat) volt a brit Standard Magazin szerint a második legkeresettebb pin 2015-ben. Nem csoda hogy közkedvelt volt, hiszen nagyon jól néz ki! A klasszikus teve színű kabát mindig divatos és trendi, könnyű kombinálni más ruhadarabokkal. Variáld szürkével vagy feketével vagy keverheted a különböző anyagokkal is bátran, mint például selyem blúzzal, gyapjú nadrággal vagy bőr loaferrel. Vegyél egy minimalista táskát és órát és készen is van a szuper trendi szetted.
 
Kabát // Nadrág // Blúz // Táska // Cipő // Óra 
 
OUTFIT #2
Winter white was also very popular in the last year as well, and it seems to stay in fashion in this winter. It looks very chic and modern when you combine with only one color, for example with black, gray or red. If you like white from head to toe, mix the materials, wear cosy knitted pullovers with cashmere coat and leather pants.
 
A fehér szín már tavaly télen is nagy divat volt, úgy tűnik idén is a kedvelt szettek között foglal helyet. Nagyon modern és jól néz ki, ha csak egy színnel kombinálod, például feketével, szürkével vagy pirossal. Ha tetőtől talpig a fehér mellett döntesz, akkor variáld az anyagokat, hordj kötött, kényelmes pulóvert kasmír kabáttal vagy bőrnadrággal. 
 
OUTFIT #3
 
Ripped jeans and elegant white shirt together? Oh yes! One of my favorite combination: it’s comfy, trendy and stylish. Match it with a long blazer coat, high heels and a white bag and you get your modern and chic look. Perfect outfit for a dinner with friends or just going to shopping in the city.
 
Szakadt farmer és elegáns fehér ing? Oh igen! Az egyik kedvenc kombinációm: kényelmes, trendi és divatos. Ennél több nem is kell! Egy hosszú blézerrel párosítva, magassarkúval és egy fehér táskával modern és elegáns szettet kreálhatsz, ami tökéletes egy vacsorához a barátokkal vagy egy vásárlós délutánhoz.
Follow:
Pink Pepper
Pink Pepper

7 Comments

 1. 29. January 2016 / 13:46

  Hi Zerina!
  Yes, the last outfit is simple and basic, it is very close to my style. I love minimal! 🙂

 2. 1. February 2016 / 20:40

  Hi Barbara,
  thank your for the comment! I did follow you 😉

 3. 4. February 2016 / 0:26

  Thank you Angie! I also love all 3 outfits! 🙂
  Have a nice day!

 4. 8. February 2016 / 17:54

  these are all really cute & classy, i'd love to try something like it!

  danielle | avec danielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.