Aisle Style – Dress for modern princesses – Modern királylányoknak

{:en}

Aisle Style modern princesses szöveg

Good by summer evening parties, they were amazing and epic, but here comes my favorite Season, oh yes Autumn and those Autmn evening parties, you were always my favorites. One of my friend getting married in the middle of October and I want to find the perfect dress for the wedding and I’m also invited for a Gala event at November. If you think I still have time, it will be later, may you have right, but I would like to order my dress online and the shipping takes time so I started looking arround.

I found an online shop, called Aisle Style and they have a huge selection of prom dresses.  They are a global online retailer of evening dresses, wedding dresses, prom dresses, and dresses for special occasions. I was looking arround in the pom dresses uk category in their online shop and I found a many beautiful dresses. The best thing is, you can’t get lost while searching in the webshop, because you can pick your favorite silhouette which are illustrated. There are also many more opportunities to make your shopping easier, for example you can choose the wedding venues, the body shape or the season which are very useful too.

See my prom dresses 2016 selection from Aisle Style:

Aislestyle prom dresses 2016

I’m also thinking about to buy a short dress to. I love the long red carpet look, but I was looking arround by the short prom dresses and I felt in love with a few dress. They are perfect for a party and also confortable to dance in. I can show a bit more of my legs and I have a wonderful party heels.

My short prom dresses selection from Aisle Style:

Aislestyle short prom dresses

Last year I found a picture on Pinterest: there was a girl in Rome wearing a long red dress, walking by the Trevi Fountain. She was so feminine and ethereal in the red dress. After this picture I also wanted to buy my red dress, but I couldn’t found it so far and now I found immediately my 3 favorite.

 3 favorite red prom dresses

Aislestyle red prom dresses

As you see there are plenty of variaton to found your perfect dress on the Aisle Style. If you don’t want to earn to much money, I advise you to look arround by the cheap prom dresses category. They are also the same quality and style as the more expensive ones, but they are on sale, so you can get them for nice price.

Important links
1.Prom dresses
2.Prom dresses uk
3.Prom dresses 2016
4.Short prom dresses
5.Red prom dresses
6.Cheap prom dresses

If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

 INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}{:hu}Aisle Style modern princesses szöveg

Viszlát nyári esti partyk, csodálatosak voltatok, de itt van már a kedvenc évszakom az Ősz és vele együtt az őszi esti összejövetelek, estélyek. Az egyik barátomnak esküvője lesz október közepén, ezért szeretnék vásárolni az alkalomra egy ruhát, valamint egy Gála eseményre is hivatalos leszek Novemberben. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje körbenézni ruha ügyben. Ha úgy gondolod, hogy még korai, van rá idő, lehet, hogy igazad van, de online szeretném megrendelni a ruhát és a postázás időbe fog telni, úgyhogy elkezdtem nézelődni, keresgélni.

Találtam egy online üzletet, Aisle Stylenak hívják és hatalmas választékuk van ruhák terén. A webshopjukban találsz estélyiket, esküvői ruhákat és mindenféle alkalomra ruhákat. Körbenéztem a pom dresses uk kategória alatt és rengeteg gyönyörű ruhát találtam. Az egyik legjobb dolog az oldalban, hogy nem tudsz elveszni a nagy választék között, mert kiválaszthatod a ruha sziluettjét, ha ezzel nem vagy tisztában, akkor ábra/rajz alapján könnyedén eldöntheted. Azt is ki tudod választani, hogy melyik évszakra keresel ruhát, hogy milyen alkalomra és hogy milyen testalkatra. Szerintem nagyon hasznosak és sokat segítenek ezekkel az extra funkciókkal.

Kedvenc ruháim az Aisly Style oldaláról a prom dresses 2016 kategóriában:

Aislestyle prom dresses 2016

Gondolkozom egy rövid ruha vásárlásán is, mert bár imádom a vörös szőnyeges hosszú ruhákat, egy rövid ruhában könnyebben lehet mozogni, táncolni és a cipőm is jobban látszódik. Na meg találtam pár nagyon jó ruhát a short prom dresses kategória alatt, úgyhogy a kérdés még nincs eldöntve. 🙂

 

Kedvenc rövid ruháim az Aisly Style oldalán, short prom dresses kategóriában:

Aislestyle short prom dresses

Tavaly találtam egy képet a Pinteresten, amin egy lány volt látható Rómában a Trevi-kútnál sétálva egy gyönyörű piros estélyiben. Ezután a kép után, elhatároztam, hogy én is veszek egy piros ruhát, de még nem találtam meg a tökéletest. Az Aisle Style oldalán rögtön hármat is találtam, amelyek pont a Trevi-kutas képet idézik fel bennem.

3 kedvenc piros estélyi a red prom dresses kategóriából

Aislestyle red prom dresses

Szerencsére rengeteg szép ruha közül lehet választani az Aisle Style oldaláról és ha nem akartok túl sokat költeni, akkor van egy olyan kategória az oldalon, hogy cheap prom dresses (olcsó alkalmi ruhák) itt pontosan ugyan azt a minőséget kapjátok meg mint az előző ruháknál, csak éppen éppen akciósak vagy kifutó darabok.

Fontos linkek:
1.Prom dresses
2.Prom dresses uk
3.Prom dresses 2016
4.Short prom dresses
5.Red prom dresses
6.Cheap prom dresses

Ha tetszik a blogom, kövess BLOGLOVINON is!

 INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

2 Comments

  1. 8. November 2016 / 14:34

    Oh my goodness , how beautiful are these dresses! I have always loved occasions like Christmas dinner nights out or New Years eve , the perfect days for wearing festive dresses without being overdressed. I think , it is actually a shame how “casual” has taken over , especially for us girls. A woman in a stunning outfit is always an eye catcher and wearing a beautiful outfit makes you feel special, doesn’t it?! I am german , living in Spain, surrounded by a great mixture of people and nationalities from all over the world, I swear, I can tell by the outfits where people come from before they even say a word. The best-dressed women are the Russian ladies! Followed by the east Balkan countries. They dress always very feminine and elegant , without overdoing !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.