Best of June list

From the coolest books, films or tv-series to the best fashion pieces, beauty products, instagram account or Interior design. Monthly list of my favorite things to see, listen, do, eat or shop.

A legjobb könyvtől a filmeken és sorozatokon át, a legjobb ruha és beauty darabokig. Kedvenc Instagram feedek, belsőépítészet és sok más. Lista a kedvenc dolgaimról amit látnotok, olvasnotok, csinálnotok, ennetek vagy vásárolnotok kell. 

 

White ruffle blouse

Favorite fashion pieces: White ruffle bluse

As you know from my preview outfit post, I love ruffles! White ruffle blouses can be wear with sporty jeans and sneakers or with elegant classy skirt for an evening dinner. I prefer the sleeveless for the summer, but if the weather getting colder, a long sleeve white ruffle blouse can be the best outfit. They are pretty and you don’t need to think about which color fits, because everything looks nice with white, so easy!

Egy előző posztomban itt, és itt már láthattátok, hogy a fodros dolgokat kedvelem, ezért a júniusi kedvencekbe is bekerültek a fehér fodros ingek. Azért lettek a kedvenc darabjaim, mert szinte mindennel kombinálhatóak: legyen az sportos, tornacipős outfit vagy egy elegáns, klasszikus megjelenés. Nyáron jobban kedvelem az ujjatlan fehér fodros felsőket, de a hosszú ujjú változat is szuper választás ha az idő egy kicsit hűvösebb. A legjobb az egészben, hogy a fehér minden színhez passzol, ezért nem kell azon gondolkoznod órákat, hogy milyen szín-összeállításban jelent meg, csak válassz egy színt és már kész is vagy! Ilyen egyszerű! 🙂

Photo credit: Pinterest Good Night Macaroon, Gal meets Glam, Photogr.: Victoria Adamson, Mikutas, Polienne, Fashion Jackson blog

Best of Netflix – The Rain

The Rain is Danish Thriller, Sci-Fi & Fantasy  television series. The first season contains 8 episodes and I hope the second season is coming soon, because the final episodes was very exciting. The Rain is a post-apocalyptic drama, about two siblings and a group of young people who want to survive after a deadly virus from the rain. Simone and Rasmus the two main Character after living 6 years in a Bunker looking for answers and life in the mysterious and dangerous Scandinavia. I really loved the actors and the characters, the end of the world mood and little the love story behind the drams. I’m a big fan of Scandinavian movies, so if you want to see something darker in this sunny summer, I recommend this series.

Egy nagyon friss dán thriller, schi-fi & Fantasy televiziós sorozatot szeretnék nektek ajánlani. Az első szezon 8 részből áll és remélem hogy folytatódni fog, mert izgalmas lett a befejező rész. A The Rain egy poszt-apokaliptikus dráma, ami két testvérről szól akik egy olyan halálos vírus elől menekülnek ami az esőből hull az emberekre. Simone és Rasmus a két főszereőlő akik 6 évig egy bunkerban húzták meg magukat, majd miután elfogy az élelmük nekivágnak az ismeretlen és veszélyes Skandináviának. Csatlakoznak a csapathoz akik szintén túlélők és megkezdődnek a kalandok. Nagyon tetszettek a sorozatban a karakterek, a szerelmi szál és a  világvége hangulat. Ha te is olyan elvetemült vagy, hogy szeretsz a napsütéses nyárban borongós hangulatú sorozatokat nézni, akkor feltétlenül kezd el a The Raint. 

 

Favorite shop: Good Night Macaroons

Good Night Macaroon is an online shop, where you can shop the latest ladies fashion. Why I like this shop? Because they have a section called shop Instagram, where you can buy full Instagram outfits. You just need to choice which Instagram look do you like and you get the detailed list of the dress, bag or shoes from the picture. I also like the clothes, they are the most wanted fashion items, you can buy only the latest fashion.

Good Night Macaroon egy online üzlet, ahol a legújabb divat szerint vásárolhatsz. Nemrég bukkantam rá erre az oldalra és az tetszett benne a legjobban, hogy Instagram fotók alapján lehet vásárolni. Ha tetszik egy Instagram kép az oldalon, akkor csak rákattintasz és már ki is dobja, hogy milyen darabokból áll a szett. Itt csak a legdivatosabb dolgokkal fogsz találkozni, szerencsére bárhová postáznak. 

 

 

Favorite Instagram feed

This month my favorite Instagrammer is @josieldn from Fashion Mumblr blog. Josie is a London-based lifestyle blogger, she is posting pictures about fashion, lifestyle and travel. Her Instagram feed is always bright and she loves wearing pastel pink, white and creamy colors. I’m personally totally in love with her style.

Ebben a hónapban a kedvenc Instagrammerem @josieldn a Fashion Mumblr blog írója. Josie egy londoni lifestyle blogger, akinek főleg divat, lifestyle vagy utazás témában láthatóak a képei. Mindig világos színeket használ és általában pasztell és krémes színeket hord.  Én totál oda vagyok a stílusáért. 

 

 

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

2 Comments

  1. Jasmin
    9. June 2018 / 20:55

    White ruffle blouses are my favourite at the moment!
    This is such a great list of favourites 🙂

  2. 11. June 2018 / 7:50

    I always admire people who are able to watch thrillers. For me, they are too scary. I remember every detail of the film for many years and I can’t stop being scared! Even though ‘The Rain’ seems to be interesting, I’d never watch it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.