Burberry

I’m sure you noticed that I disappeared in the past two months, but my boyfriend and me was looking for our new flat in extremely intensive. It looks like we found it and we could move in at the end of this month. I got some feedback from several people, that could be great to post some colorful outfits as well, because I’m often wearing dark clothes. Haha, yes I like black and grey, but don’t worry, Spring is here and I will show my colorful part of me. So let’s say goodbye with a black outfit from the dark and cold Winter! 🙂

It’s always hard to figure out what should I wear in this transition time. It’s still cold, but not that cold as in Winter, so my Burberry coat is the perfect choice in this weather. I love A-line clothes, that’s why I felt in love immediately with this coat. I’m also a big fan of the classical Burberry trenchcoat line, so I guess my next project will be a trenchcoat. I mixed my coat with my favorite boots and a sweater dress, which I can’t show you, because it was so extremely windy outside and we couldn’t continue the shooting.

Biztos észrevettétek, hogy eltűntem az elmúlt két hónapban, ami annak köszönhető, hogy extrém intenzív lakáskeresésben voltunk a barátommal. Szerencsére meg is lett az eredménye és úgy néz ki, hogy két hét múlva már az új lakásban fogunk aludni. Már többen is jeleztétek, hogy szívesen látnátok színesebb outfitekben is, mert túl sokszor hordok fekete vagy szürke ruhákat. Ígérem, hogy a kéréseteknek eleget fogok tenni, de most még egy télbúcsúztató sötét szerelést fotóztunk nektek mielőtt belevágunk a tavaszi outfitek bemutatásába.

Az átmeneti időben mindig nehéz kitalálni, hogy milyen kabátot is hordjunk…Már nincs annyira hideg, de még nem érkezett meg az igazán jó idő, na pontosan erre az időre tervezték a fekete Burberry kabátomat. Mivel nagyon szeretem az A-vonalú szabásokat, ezért egyből beleszerettem és magaménak éreztem ezt a darabot. Persze a Burberry klasszikus, ballonkabát szabásvonalai is nagyon tetszenek, ami valószínűleg majd a következő projektem lesz. A kedvenc bokacsizmámmal és egy pulcsiruhával kombináltam, amiről sajnos nem készültek képek, mert annyira nagy szél volt, hogy a fotózás közepén eldőlt mellettünk egy oszlop is, valamint a fotósunk keze is lefagyott, úgyhogy csak a kabátról tudtunk képeket készíteni.


I’m wearing: Burberry coat, Zara dress, Zara bag, Mango boots, Gucci scarf


If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.