Bye, bye Fall 2015

It’s official: winter is here! We can say hello for the final season and wait patiently the new spring. Fortunately there is a lot to love in the winter too, for example the company’s Christmas parties (they are the best!:)), the Christmas fairs with hot punch and roast chestnut and the slowly falling white snow. We can wear whatever we want under the winter coat: old training pullovers or pajamas at 2 pm, when we just run down the grocery or dress up like a princess as “I just came from the Christmas party” story. So yes, experience the winter wonder.

In spite of all these, Autumn you are my favorite season and I will be loyal to you. Let’s time to say good bye with my last fall post from the beauteous park.

Most már hivatalosan is megérkezett a tél! Köszönthetjük az év utolsó hónapját és türelmesen várhatjuk az új tavasz. Szerencsére azért sok szeretni való van a télben is, amelyek felgyorsítják a hideg hónapok túlélését. Például a céges karácsonyi bulik (szerintem a legjobbak!:)), a karácsonyi vásárok punccsal és sült gesztenyével na és persze a lassan szállingózó fehér hóesés. Azt hordhatunk a kabátunk alatt amit csak szeretnénk amikor lerohanunk a sarki boltba: régi melegítőpulcsit vagy akár pizsamát délután kettőkkor, vagy királylánynak öltözve a “most jöttem a céges karácsonyi buliból” fedősztorit előadva vonulhatunk végig a városon. Szóval fedezzük fel a tél csodáit!
Mindezen nagyszerű dolgok ellenére azonban, Ősz, te vagy az én kedvenc hónapom és én hűséges leszek hozzád! Egy igazi őszi poszttal búcsúzom tőled.

 

 

Pullover: Mango // Pu Leather pants: no name shop // Boots: Mango

Follow:
Pink Pepper
Pink Pepper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.