Frilled sleeve summer t-shirt

 

I’m so happy because summer is here and and frilled sleeve t-shirts are so much in fashion. I can tell you, I’m in love with them. My favorite combo is a frilled sleeve t-shirt with sporty or “city style” short and sandals. It’s easy and fun!
Let me tell you my secret behind my sunglasses. I have an allergy since 1 month ago and my eyes are a bit red and I can’t wear make up on my eyes. Actually I’m getting used to it and I kind of like it. So I’m wearing sunglasses everywhere, which protects my eyes and of course it’s a summer must have. Anyway I’m not a big make-up fan, so I never uced too much, I just like using mascara and a black eye pencil, but it is not allowed now. Lately I’m using only a blusher and soemtimes a rouge. But back to my outfit: I found my t-shirt in Zara, it’s from the special prices category. I’m always surprised if I found my current favorite under 10 Euro, but it’s possible! If you looking for women t shirt  after 10 eur, I highly recommend online stores. My second favorite is my blue Karl Lagerfeld bag. I bought a black tote bag also from Lagerfeld last year, see here  and I felt in love with this brand, so I bought this blue one for my Summer outfits. I think is was a great idea, because this bag was always with me in this month.
I hope you enjoying the summer! 🙂
Az idei nyári divatban azt élvezem a legjobban, hogy a fodros ujjú felsők most nagyon divatosak. Ami számomra nagyszerű, mert nagyon imádok őket. A kedvenc kombinációm egy fodros ujjú póló egy sportos vagy egy elegánsabb rövidnadrággal és szandállal. Egyszerű, de nagyszerű.
Képzeljétek már egy hónapja allergiám van, ami a szememen jött ki főleg. Ez abban nyilvánul meg, hogy a szemhéjam piros és viszket, emiatt nem hordhatok sminket. Mostanra már szinte meg is szoktam, hogy egyáltalán nem festhetem ki a szemem, úgyhogy a napszemüvegem állandó kiegészítőm lett. Egyébként sem sminkeltem magam annyira, csak kihúztam a szemem és felraktam egy szempillaspirált, de most még ezt sem szabad. Igazából szerintem nyáron ez nem olyan nagy probléma, mert ez az évszak mindenkinek jól áll. Na de néhány szót az outfitemről is: Mostanában szeretek online “vásárolni” dolgokat és ami biztos, hogy mindig benézek a special prices kategória alá. Ebben a hónapban már két felsőt is vásároltam nagyon olcsón, az egyik ez a fehér felső,  a másikat pedig később megmutatom nektek, ugyanis mindkettőt imádom. A második kedvenc darabom az új Karl Lagerfeld táskám. Tavaly már vásároltam egy fekete shopper táskát, itt találjátok a bejegyzést és mivel nagyon meg voltam elégedve a márkával ezért megvettem ezt a kék táskát is. Szerintem jól tettem, mert ebben a hónapban szinte mindenhová magammal vittem.
Remélem jól telik a nyaratok! 🙂

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.