November favorites: pink backpack with black boots

{:en}

pink-backpack-and-black-boots

A few years ago pink clothes were just a childish and classic Barbie style for me. May fashion didn’t allowed  to be an adult color (pink clothes had often an infantile design) but my relationship with pink changed and I often wear different variations of this color. Because pink has many different shapes, from the old-rose to the sugary shades. Pink is not just a girly color anymore, it became modern and trendy, that is why famous bloggers and celebrities wear often pink as well.

how-to-wear-pink-pink-pepper-paradise-blog
Photo credit: Pinterest

PINK SWEATERS are one of my favorite pieces, because they spice up my Autumn/Winter wardrobe. I often layer it with oversized white shirt and I’m ready to meet with friends for a cup of tea or a sweet cake. I also have a PINK COAT (see my preview post here) and I love to wear with simple peaces to keep the balance. I think minimal is the key for wearing pink: simple and minimal shapes are the most important secrets to being stylist instead girlish.

A few days ago I realized that I often save pins about PINK BACKPACKS on Pinterest. They look pretty cool and they fits well for grey, black or white coats, sweaters or shirts. They are big enough to pack inside all of my stuffs: laptop, camera, lenses, notebook, munchies… You know all the important things. 🙂 The other thing is, sometimes I love wearing loose-styled outfit and backpack fits great with this style.

Because a pink backpack is missing from my wardrobe, I decided to buy one and I found some potential pieces on the OMGNB webshop. This peaces are available in many different colors, but I focused on the pink pieces. If you are looking for a black or white one just look around by the backpack for girls category. They have also backpacks for men, so if you are looking for a X-mass present, may you should take a look there too. So here are my pink backpack selection:

pink-backpack-pink-pepper-paradise

 1. MXM mix color fashion backpacks
 2. Hua Da sweet mini backpacks for girls
 3. MXM Trend backpacks for girls
 4. Hua Da sweet mini backpacks for girls
 5. Hua Da Fashion rivet style backpack for woman

You know that feeling when you go to shop a bag and you feel oh and I need new shoes too…. I got this feeling, because this backpacks look great with black boots. Okey, black boots look great with everything, but this 5 unkle boots what I picked up are great for an outfit styled for backpacks. Ankle boots fits perfect also for jeans or skirt too, they are comfy and easy to wear them. Most of my shoes are ankle boots so I can say I’m a big fan of these shoes. I was searching by the Women’s Shoes category on the OMGN webshop and look what I found:

black-boots-pink-pepper-paradise

 1. SIKETU ankle booties with rivet style
 2. SIKETU Fashion waterproof boot for girls
 3. SIKETU black leather rivet ankle booties
 4. SIKETU height increasing back zip flat ankle boot

If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}{:hu}pink-backpack-and-black-boots

Néhány éve rózsaszín ruhákat hordani egyet jelentett számomra a Barbies, gyerekes stílussal. Talán a divat nem engedte a rózsaszínnek, hogy felnőttes legyen (a rózsaszín ruhák gyakran gyerekes designnal is párosultak) de a színhez fűződő kapcsolatom ma már megváltozott és gyakran hordom én is különböző árnyalatokban. Mert a rózsaszínnek rengeteg árnyalata van, a fáradt rózsaszíntől egészen a cukros pinkes színekig bebizonyította, hogy nem csak egy kislányos színről van szó, hanem igenis modern és trendi, nem hiába hordják a bloggerek és hírességek is gyakran.

 

how-to-wear-pink-pink-pepper-paradise-blog
Photo credit: Pinterest

Kedvenc darabjaim a RÓZSASZÍN PULLÓVEREK, mert feldobják az őszi/téli gardróbomat. Gyakran úgy hordom, hogy aláhúzok egy fehér inget és már kész is van a teázós, barátokkal találkozós outfitem. Van egy RÓZSASZÍN KABÁTOM is (erről a bejegyzést itt találjtáok) amit általában egyszerű, minimalista darabokkal hordok, hogy egyensúlyba legyen az egész szett. Szerintem a kulcs a rózsaszín ruháknál egyébként is a minimalizmus: egyszerű és minimalista vonalak teszik ezt a színt stílusossá a gyerekesség helyett.

Néhány napja jöttem rá, hogy mostanában gyakran mentettek el a Pinteresten rózsaszín hátizsákos képeket. Szerintem nagyon jól néznek is és illenek a fekete, szürke vagy fehér kabátokhoz, pulcsikhoz vagy felsőkhöz. Elég nagyok ahhoz, hogy beleférjen minden cuccom: laptop, fényképező, objektívek, rágcsálnivalók… Szóval minden fontos dolog. A másik pedig, hogy néha szeretek lazább, sportosabb ruhákat hordani, amihez egy hátizsák jól passzolna.

Mivel egy pink hátizsák hiányzik a gardróbomból, eldöntöttem, hogy vásárolni fogok egyet. Találtam is néhány szuper darabot az OMGNB oldalán. Ezek a hátizsákok mindenféle színben rendelhetőek, de én most kifejezetten a rózsaszínűekre koncentráltam. Ha más színben keresel, akkor nézz körbe a backpack for girls (hárizsákok lányoknak) gategória alatt. Íme az én választásom:

pink-backpack-pink-pepper-paradise

 1. MXM mix color fashion backpacks
 2. Hua Da sweet mini backpacks for girls
 3. MXM Trend backpacks for girls
 4. Hua Da sweet mini backpacks for girls
 5. Hua Da Fashion rivet style backpack for woman

Biztos ismeritek azt az érzést, amikor elmentek vásárolni egy új táskát, majd rájöttök, hogy oh, hát egy új cipő is kell a táskához … Pont ez az érzés fogott el, amikor a rózsaszín táskáka nnézegettem, úgyhogy egyből ki is választottam néhány fekete csizmát. Oké a fekete csizma mindenhez illik, de most kifejezetten olyan bokacsizmákat választottam, amelyek a rózsaszín outfitemhet is passzolnak. A Women’s Shoes kategória alatt tudtok még több csizmák közül válogatni. Itt pedig az én 5 kedvencemet láthatjátok:

black-boots-pink-pepper-paradise

 1. SIKETU ankle booties with rivet style
 2. SIKETU Fashion waterproof boot for girls
 3. SIKETU black leather rivet ankle booties
 4. SIKETU height increasing back zip flat ankle boot

Ha tetszik a blogom, kövess BLOGLOVINON is!

 INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

7 Comments

 1. 9. November 2016 / 12:24

  Love your style! I love the backpacks 1 and 2 and boots 1!! Hope to pull this style someday 🙂

 2. Amy Arnold
  9. November 2016 / 23:12

  Pretty sure I need an all pink look immediately now. Or at least a backpack. Great inspiration!

  Amy Ann
  Straight A Style

 3. Biana
  10. November 2016 / 2:08

  I didn’t think I wanted a pink backpack but now I do!! xo, biana –BlovedBoston

 4. 11. November 2016 / 16:09

  Backpacks are so hot right now! I love your choices!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.