Nurbesten review

{:en}nurbesten-1

Since I started blogging, I got many e-mails from brands to try products and write my opinion. Testing webshops  is always my favorite work. I think it’s a win-win game: win for you, my reader because you can get informations without ordering from a brand new shop without any risk and win for me, because I can enjoy the testing process and I get free samples. I always have the rights to choose with who I want to work and the most important is, I can write my true opinions. And why I started my post with this little prologue? Because this time I will write a pretty strong criticism about my order from Nurbesten.de.

Nurbesten.de is a German/English-speaking online store, where you can buy clothes, accessories, cosmetics, phone cases and many more items.  They offer free worldwide shipping within 24 hours and they have a professional costumer service. You can use your Paypall to pay your order, which is safe and trusty and it’s necessary in a webshop.

Let’s start with my bad experiences and I will explain everything in the beginning. When I started to looking for my future items, I realized that this shop has a huge selection of nail art products. Because I’m a fashion blogger primarily I started to looking for something in the clothes and accessories category and now I know, I did it badly and this was my first but instructive mistake. One of the most important rule for a successfully online shopping is: choose well your order. I knew that Nurbesten is great within cosmetic products, but I wanted to order a dress. In the end I got something what looks totally different like on the picture.

what-i-ordered

Dress order number: # 32942

dsc

what-i-got

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

As you can see this is a completely different dress like on the picture. It’s different shape, different material and the dress is totally transparent. I cannot wear it without an undersress, which make no sence. It costs 22.72 Euro, not too much, but waste of money, because it’s not the same dress as on the picture. If you want a tunic over your swimwear in the beach, than I can imagine this dress but it’s 100% chiffon, so I do not recommend it. The dress is also ill-fitting by the shoulder straps and uncomfortable to wear. The only good thing is in that it has a great black and white color.

My second order was a nail polish # 31534 and I’m satisfied with it. I wanted a mild, nude shape for everyday wearing for my workplace and this one is totally what I imagined. It’s easy to use, the brush is comfy and it has a natural, nice color. I applied 2 coats and I didn’t use top coat. You can see the result on the pictures.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ordered another nail polish in white color # 31532 . It’s the same brand as the first one, called Sweet Color. This nail polish could be also a nice base for stamping plates. It’s totally matte, do not shine and it creates a sophisticated look. It can be paired with shiny nail stickers or stones or could be a great base for a monochromatic style as well.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My last order was a cute  nail sticker # 33967 with sweet muffins and donuts. One sheet costs only 0,89 Euro and it’s enough for 2-3 times for 10 fingers. It’s easy to use, you just need to cut out the pattern and plunge it into water for 10-20 seconds. Dry it and cap with clear nail polish. So easy! The only difficult thing will be to choose which one you want from the many great nail stickers. There are cute dogs, beautiful flowers, geometric shapes and many other amazing designs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Final impression:

Nurbesten.de is perfect if you want to order nail products. They have a massive selections in the nail art category such a decoration, nail stickers, vinyls or nail polishes. I’m totally in love with the nail stickers, they have many styles and all of them are cute and costs great. If you like nail stamping, I’m sure you will find something interesting in the shop, because they have stamping plates, special stamping polishes, stamping image plates and many more.

After when I got my orders and I was very disappointed because of the dress and I started to looking for another blogger reviews (here and here) to get know what kind of experienced they have. Most of them write positives, the products look great on the pictures so I realized, I chose badly when I ordered the dress. But it was a great experience, because I knew that they are strong in Nail products, so if you want to order from this site, focus on the beauty products.

If you want to try the nail polishes or any other items from the webshop, use this code for 10% discount: VHLL10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}{:hu}nurbesten-1

Amióta blogolni kezdtem, rengetek e-mailt kapok cégektől, hogy teszteljem a termékeiket és írjam meg a véleményem. Online üzletek tesztelése mindig is a kedvenceim közé tartozott. Ez egy nyerő helyzet számomra és az olvasóim számára is, hiszen Ti, olvasóim információt kaptok egy olyan webshopról ahonnan még nem rendeltetek és esetleg féltek kipróbálni, nekem pedig azért jó, mert rengeteg terméket próbálhatok ki. Az egyik legjobb dolog az egészben, hogy én dönthetem el, hogy kivel szeretnék együtt dolgozni, valamint hogy megírhatom az őszinte véleményem. És hogy miért kezdtem ezzel a kis prológussal a mai blogposztomat? Mert ezúttal bizony negatív kritikát is olvasni fogtok a Nurbesten.de. cégről.

Nurbesten.de egy németül is beszélő online üzlet, ahol ruhákat, kiegészítőket, kozmetikai cikkeket, telefontokokat és még sok más mindent lehet rendelni. Ingyenes postát ajánlanak, amit 24 órán belül el is indítanak feléd, így a posta jóval gyorsabb mint az átlagos kínai webshopokhoz képest. Paypallal is lehet fizetni az oldalon, ami biztonságos és megbízható, ez szerintem alapkövetelmény egy online üzletnél.

Kezdjük is rögtön az elején a rossz tapasztalataimmal. Amikor elkezdtem nézelődni az oldalon, rájöttem, hogy rengeteg kozmetikai dolog van az oldalon. Mivel főleg ruhákkat vagy kiegészítőket szoktam az oldalon bemutatni, így egyből egy ruhát szerettem volna rendelni az oldalról. Itt követtem el az első hibát, ami egyben tanulságos is volt. Az egyik legfontosabb dolog az online vásárlás során, hogy jól kell tudni választani a termékek közül. Tudtam, hogy az oldal nagyon jó a körmös dolgokban, de mégis a ruha szektorból választottam és hát végül egy teljesen más ruhát sikerült kapnom mint amit a képen láttam.

EZT RENDELTEM

Rendelési szám: # 32942

dsc

EZT KAPTAM:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahogy látjátok, ez a ruha teljesen más mint a képen látható. Más a szabása, más az anyaga és ami a legbosszantóbb, hogy teljesen átlátszó. 22,72 Euróba kerül, ami nem olyan sok, de ezért a termékért kidobott pénz. Ha egy tunikát szeretnétek a strandra a fürdőruha fölé, akkor esetleg el tudnám képzelni ezt a ruhát, de mivel 100% műanyag az anyaga, így nem gondolom, hogy jó választás lenne. A vállrészénél pedig el is van szabva, úgyhogy elég kényelmetlen is hordani. Az egyetlen dolog ami tetszik benne az a fekete-fehér színe. Azt legalább nem sikerült elrontani.

A második rendelésem egy nude színű körömlakk volt # 31534, amivel elégedett vagyok. Szerettem volna egy visszafogott, természetes színű lakkot, amit hordhatok a munkahelyemen is és pontosan azt kaptam amire számítottam. Két rétegben vittem fel és nem használtam fedőlakkot, az eredményt pedig a fényképeken láthatjátok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rendeltem egy másik körömlakkot is fehér színben  # 31532 . Ugyan az a márka mint az első körömlakk és főleg alaplakknak rendeltem a matricákhoz. Teljesen matt, nem csillog, ami szuper. Fel lehet dobni csillogós matricákkal vagy jó alap lehet egy monokróm designhoz is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az utolsó termék amit az oldalról rendeltem egy nagyon aranyos körömmatrica volt  # 33967 tele muffinokkal, tortákkal és fánkokkal. 0,89 euróba kerül egy darab, ami nagyon jó ár és 2-3 alkalomra biztosan elég lesz mind a 10 körmödre. Könnyen lehet használni, csak kivágod a használni kívánt mintát és belemártod egy kis vízbe majd rányomod a körmödre. Pár másodperc után leveheted, majd még néhány másodperc és meg is száradnak. Végül pedig átlátszó körömlakkal kend le, hogy minél tartósabbak maradjanak. Az egyetlen nehéz dolog a matricákban az lesz, hogy eldöntsd melyiket rendeld meg, ugyanis nagyon sok jó közül lehet választani. Vannak virágosak, kutyásak-macskások, geometriai mintásak és még rengeteg jó designos ami közül rendelhetsz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Véleményem az oldalról:

Nurbesten.de tökéletes, ha körömlakkot vagy bármilyen körmökhöz kapcsolódó terméket akartok rendelni. Hatalmas a választék az oldalon, én teljesen beleszerettem a köröm matricákba, nagyon jókat lehet találni az oldalon és nem kerülnek sokba. Ha pecséteket vagy sablonokat keresel, akkor is érdekes lehet számodra az oldalt, hiszen szintén nagyon nagy a választék pecsételő sablonok, körömnyomda lakkok terén.

Miután megérkeztem a rendelt termékeim, egy kicsit csalódott voltam a ruha miatt, aztán elkezdtem a neten kutatni, hogy más bloggerek milyen véleménnyel voltak a Nurbestenről (itt és itt). A legtöbbjük mind pozitív tapasztalatokat írt le, a képeket tényleg jól néznek ki a rendelt termékek, úgyhogy lehet, hogy én fogtam mellé. Most már viszont tudom, hogy egy olyan oldalról ami erősebb a kozmetikai termékek terén, nem érdemes ruházati terméket rendelni, hanem inkább azokat a termékeket, amelyekhez biztos, hogy értenek is.

Ha kedvet kaptatok Ti is rendelni néhány szuper matricát, körömlakkot vagy egyéb terméket, akkor használjátok a VHLL10 kódot és 10% kedvezményt kaptok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövessetek BLOGLOVINON is!

INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

{:}

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

2 Comments

  1. 6. November 2016 / 6:56

    Did you get a refund for the dress? I think they should give you back your money because that was not the dress that you ordered. It is really frustrating. Anyway, I am glad that when it comes to nail polish. If I were the business owner, I would go for honest comments rather than those sugar coated ones. Nice blog. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.