Sweater weather

5.pink-sweater-rose
Let me introduce my pink sweater! Yes, it was a sweater weather finally and the sun was shining after 2 weeks. I bought this sweater long time ago and it’s interesting because, it has children size. So you already know one of my secret, sometimes I’m wearing children clothes – okey, actually teen clothes. Honestly never had I dealt with what size am I wearing, if it fits, that the right size for me. I combined with a gray skinny jeans and a black handbag. I must highlight my boots, It’s the most comfortable shoes what I have ever owned is a paar of Donna Karan New York and after it’s really comfy it’s also high quality, so I will keep it for the next winter too!

Had mutassam be a pink pulcsimat! Igen, végre pulcsis idő volt és két hét után a napsugarak is megjelentek. Már nagyon régen vettem ezt a pulcsit, és az benne az érdekes, hogy gyermek méretű. Szóval már tudjátok az egyik titkomat, néha gyerekruhákat is hordok – oké, igazából ez már tini méret. Őszintén sosem foglalkoztam igazán azzal, hogy egy ruhának pontosan mi a mérete, ami felvéve jól áll, az a helyes méret számomra. Ezért van pár XL-es cuccom is, amelyek tökéletesek oversize ruhának. Szürke szűk farmerrel és fekete táskával kombináltam a pulcsit. Ki kell emelnem a csizmámat, ami a legkényelmesebb cipő amit valaha hordtam. Donna Karan New York a márkája és azon kívül hogy tényleg nagyon kényelmes, a minősége is nagyon jó, úgyhogy biztosan a következő telemen is hordani fogom.
2.Donna-Karan-boots 3.sweater-weather-fur-jeans 5.pink-sweater-rose 7.donna-karan-boots-pink sweater pink-pullover-skinny jeans pink-sweater-fur-beanie sweater-weather-pink
Sweather – Primark // Jeans – Bershka // Boots – Donna Karan New York 

Follow:
Pink Pepper
Pink Pepper

3 Comments

  1. 14. March 2016 / 0:47

    Great boots and so cute sweater!
    I like photos too! Fantastic background.

  2. 22. March 2016 / 0:15

    Your sweater is adorable!

    Pingkan x | lifeofpingkan.blogspot.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.