Winter faux fur play

Winter arrived in Vienna since last week and the weather is extremely cold outside. Okey it’s may not extreme for someone from Iceland, but -16 in Vienna may happen but it’s not usual. What’s the best outfit in the cold weather? Of course a cozy and chic warm faux fur coat with your favorite hats and gloves.

Faux fur is one of those winter trends what never goes out of fashion. If you want to stay looking cool without feeling completely frozen, faux fur will be one of your best friend during the cold winter. Thanks to the modern technology fake furs look as nice as the real furs and they are super-warm and stylish. You can wear them with jeans and sneakers or grab your high heals and be the diva of the day. And one of the most important, if you wearing fake fur, you support your animal lover soul. And as Karl Lagerfeld said: You cannot fake chick but you can be chic and fake fur.

I found my animal friendly coat in the Promod and I was very lucky, because it was on sale and it was only Eur 40. It made from a very soft material, it’s comfortable and it’s not heavy to wear. I paired with my Gucci scarf and my white ruffled turtleneck for an everyday look. It was -7 outside and I wasn’t cold! I have a lot of clothes from the Promod, I like their style and it can be well combined with other brands. I can’t wait to wear it also in warmer weather with ripped jeans and a shirt.

Extrém hideg napokkal megérkezett a tél Bécsbe is. Oké, akik ékszakon élnek, nekik talán nem extrém, de itt a -16 fok előfordulhat, de azért szokatlan. Melyik a legjobb öltözék ebben a hideg időben? Természetesen egy kényelmes de divatos műszőrme kabát a kedvenc sapkánkkal és kesztyűnkkel hordva.

A műszőrme pontosan az ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból. Ha jól akarsz kinézni télen és mellette nem akarsz szétfagyni, akkor egy műszőrme kabát lesz a legjobb barátod a hideg téli hónapokban. Ma már a modern technikának köszönhetően nagyon szép és minőségi műszőrme kabátokat tudnak gyártani, amelyek nagyon hasonlóan néznek ki mint az igazi szőrme kabátok és még melegek és divatosak is. Fel lehet húzni őket farmerral és sportcipővel vagy magassarkúval és ruhával elegáns, dívák lehetünk. Egy fontos érv a műszőrme kabátok mellett, hogy az állatbarát éned is jól fogja magát érezni bennük. 

Az én kabátomat a Promódban vásároltam meg és szerencsémre pont le volt értékelve, kb 12.000 Ft-ba került. Nagyon puha és egyáltalán nem nehéz, úgyhogy kényelmes hordani. A Gucci sálammal és egy fehér fodros garbóval párosítottam és egy hétköznapi, téli outfitet kaptam. A fotózás idején -7 fok volt és mondhatom, hogy nem fáztam a kabátban. Már egy ideje egész sok dolgot vásárolok a Promódban. Szeretem ezt a márkát, mert jól kombinálhatóak a termékeik más márkákkal is. Már alig várom, hogy egy kicsit melegebb legyen és fel tudjam húzni ezt a kabátot szakad farmerral és pólóval is. 

I’m wearing: Promod Faux fur coat, Gucci scarf, Primark turtleneck, Sammydress bag, hat and gloves from Italy, Pull and Bear jeans, C&A boots

If you like my posts, don’t forget to follow me on BLOGLOVIN!

INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

BYE

Follow:
Virag Horvath
Virag Horvath

Vienna based photographer, who loves fashion, interior styling, films and food!

Find me on: Instagram

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.