Women day – new shoes haul

my shoes -
This week was all about shopping. We had Woman Day and Glamour Days too, so there was special offers everywhere in the shops and Malls. I bought some nice clothes from the Mango, I will show for you in my next posts of course. 🙂 BUT! I found 3 shoes, what I couldn’t leave in the shops!

Ez a hét a vásárlásról szólt. Woman Day és Glamour napok is voltak, úgyhogy az üzletekben és bevásárlóközpontokban leárazásokkal várták a vásárlókat. Sikerült vásárolnom néhány ruhát a Mangóban, amiket majd láthattok rajtam az elkövetkező posztokban biztosan. 🙂 Meglepetésemre 3 cipőt is vásároltam, mindhárom a nem lehetett otthagyni kategóriába tartozik! 

 

women shoes flat

The first one is burgundy oxford shoes, what I bought in the Vero Moda and it’s perfect in a rainy spring / summer or autumn day. I wanted to buy a long long time ago a lace up shoes, but my feet is too skinny so it’s not easy to found the right one. When I saw it in the shop, that was the last one and I thought I need to buy it!
 
Az első egy bordó oxford cipő, amit a Vero Modában találtam, tökéletes egy tavaszi/nyári/őszi esős napon. Már régóta kerestem egy ilyen cipőt, de sosem találtam meg a megfelelőt. Mivel a lában vékony, de méretre 38-as ezért a legtöbb darab a klasszikus ladik kifejezés tökéletes mintapéldánya. Amikor megláttam az üzletben ezt a cipőt, már csak 1 darab volt belőle, egyből tudtam, hogy meg kell vennem! 

women shoes flat

The second one is a black espadrilles with flower stones from the Mango. This shoes where trendy in the 80’s already and now they coming back and will be a basic trend peace in this season. I will wear them with jeans or skirt or in the work with black slim fit trousers.
 
A második cipő egy fekete espadrilles a Mangóból, különlegessége hogy kőből kirakott virágminta található rajta. Ezek a cipők a 80-as években voltak nagy divatok, most pedig újból visszajönnek és alap darabok lesznek ebben a szezonban. Farmerral vagy szoknyával fogom őket hordani, a munkahelyen pedig fekete szűk szárú elegáns nadrággal. 

black mango espandrillos shoes trend black mango espandrillos shoes

The third one is also an oxford shoes from the Humanic. The reason why I bought is, because it’s leather and I needed a comfy shoes in the work what I can wear with skirt or trousers.
A harmadik szintén egy oxford cipő a Humanikból. Ezt a darabot azért vásároltam meg, mert szükségem volt egy bőr, nagyon kényelmes cipőre a munkahelyemre, amiben kényelmesen tudok dolgozni. 
 
black oxford leather shoes leather black oxford shoes
Shopping list:
  1. Vero Moda: here
  2. Mango: here
  3. Humanic: similar here 

BLOGLOVIN  – INSTAGRAMFACEBOOKTWITTERPINTEREST

Follow:
Pink Pepper
Pink Pepper

2 Comments

  1. 15. April 2016 / 10:50

    Thank you! I love it and it's also comfortable!
    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.